Mini-training: overtuig je baas

 

Ben jij helemaal enthousiast over onze Master Online Overtuigen? Goed zo! We leren je graag in deze mini-training je baas ook te overtuigen.

 

  • psychologie in webdesignGebruik het woord omdat. Je kans op succes neemt toe dankzij de verborgen overtuigingskracht van dit woord.
     
  • Vraag éérst of je hele team de training mag volgen (we hebben ook een teamtraining). Als hij daar niet mee akkoord gaat, vraag dan of jijzelf dan de training mag volgen. Grote kans dat hij daarvoor toestemming geeft.
     
  • Vertel je baas dat je in deze training technieken leert die ook grote bedrijven zoals Apple, L’Oreal en Nike gebruiken. Jij kan deze technieken na het volgen van de training ook inzetten om jullie online succes te vergroten.

 wederkerigheid

Is je baas hierna nog niet overtuigd? Jammer! Hij loopt hierdoor een kans mis om zijn omzet aanzienlijk te verhogen dankzij de kennis uit onze training. Als hij de investering zou afwegen tegen de verwachte opbrengsten, dan zou het een eenvoudig besluit zijn. Maar het blijft natuurlijk zijn keuze.

 

Groeten,
Maud & Jorik

 

Oh ja, hier vind je onze pakketten.