Online opleiding consumentenpsychologie

Leer denken als een consumentenpsycholoog bij het analyseren en succesvoller maken van websites. Training voor marketeers, ondernemers en ZZP'ers.

Leer analyseren als een consumentenpsycholoog

Je website moet iets opleveren: meer aanvragen, bestellingen of nieuwsbriefabonnees. Helaas lukt veel sites dit niet. Niet omdat de website per se slecht is, maar omdat websitebezoekers niet worden geprikkeld en gemotiveerd om tot actie over te gaan; het consumentenbrein wordt niet bereikt.

In de opleiding ‘Master Online Overtuigen’ leer je denken en analyseren als een consumentenpsycholoog. Je leert verkooptechnieken uit de consumentenpsychologie en past deze toe op websites zodat je kan inspelen op het keuze- en aankoopgedrag van websitebezoekers.

Doordat je kennis maakt met het consumentenbrein weet je na het volgen van de opleiding hoe je de aandacht van bezoekers pakt en ze activeert om klant bij je te worden. Praktijkgerichte tips zorgen ervoor dat je zélf je website kan analyseren en verbeteren zodat je online verkoopsucces snel stijgt.

Je hoeft niet bang te zijn dat de opleiding al je tijd opslokt, want je kan je eigen tijd indelen omdat het een online training is.

 

» Wat zou het voor jou betekenen als je website meer leads of verkoop behaalt?

 

conversie psychologie

Verhoog je online verkoop met deze training

de enige echte

Nr. 1 praktijkgerichte cursus over online consumentenpsychologie

graduate

Je wordt getraind door een marketing- en consumentenpsycholoog

smiley

98% van de cursisten raadt de training aan omdat ze meer omzet hebben behaald


visual cue

Succesvolle bedrijven gebruiken consumentenpsychologie

 
Als je de psychologie achter koopgedrag kent, ben je veel beter in staat je website hierop af te stemmen. Succesvolle bedrijven zoals Nike, L’Oreal en Heineken gebruiken al jaren consumentenpsychologie om hun marketing effectiever te maken. Dus waarom zou jij dit niet doen?
 

De opleiding ‘Master Online Overtuigen’ is al gevolgd door talrijke Nederlandse en Belgische bedrijven, zoals Univé, Monsterboard, ABN Amro, Beter Horen en een heleboel MKB’ers en ZZP’ers. Zij zetten nu succesvol marketing- en consumentenpsychologie in om hun website effectiever, gebruiksvriendelijker en winstgevender te maken.
» Lees ervaringen van cursisten

 

 

Bekijk gratis een les uit de training
visual cue

 
Jorik Heins en Maud Ebbekkink

Over de Trainers

Tijdens de opleiding ‘Master Online Overtuigen’ word je begeleid door consumentenpsycholoog Maud Ebbekink (ConsumPsy) en online persuasion expert Jorik Heins (Forresult).

Wij hebben jarenlange praktijkervaring met het toepassen van consumentenpsychologie op websites en webshops.

Onze cursisten willen één ding: hun website succesvoller maken. Wil jij dat ook?
Dan is de training Master Online Overtuigen een goede manier om dit te bereiken.


Wil jij meer verkoopsucces behalen met je site of webshop?
 
Schrijf je in voor de praktijkgerichte opleiding
‘Master Online Overtuigen’.

visual cue

Alle deelnemers aan de opleiding hebben één ding gemeen. Ze willen meer weten over marketing- en consumentenpsychologie; ze willen hun website succesvoller maken. Wil jij dat ook?

 

Lees meer over de opleiding

Of schrijf je direct in!